O scumpete de jucător

0

West Ham a scos între 17,5 şi 19 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe fostul cel mai scump jucător britanic, “renumitul” Andy Carroll. Pe care îl plăteşte cu 100.000 de lire pe săptămână.

7 (şapte!) goluri a marcat meseriaşul în sezonul trecut. Şi pentru cele 7 goluri (dintre care doar două au fost cu adevărat importante), cei de la West Ham au hotărât să scoată la bătaie căciula asta de bani.

Cred că cei de la Liverpool au zis sărumâna, boierilor! şi i-au luat ei biletul de tren până la Londra. Acestea fiind plătite, meseriaşul de 24 de ani tinde să îl ajungă pe Zlatan la sume livrate pentru transferul lui (până acum a strâns aproape 60 de milioane de euro. La 24 de ani!).

Să ne uităm puţin la Liverpool: s-au făcut doi ani şi jumătate de când dădea tunul cu Torres şi lua pachetul Suarez+Carroll cu aproape aceiaşi bani. Pe Carroll l-au dat pe mai puţin de jumătate din preţ, pe Suarez se chinuie să îl vândă dar nu prea sunt oameni interesaţi de o muşcătură de calitate. În acest timp, Liverpool a ieşit pe 6, 8, 7.

English players cost so much more than foreign players yet they don’t bring anything extra to the table in comparison to similar players that can be bought from overseas for half the price.

Andy Carroll applauds the West Ham fans
foto de pe guardian.co.uk