CV-ul lui Rafa

0

Diseară, la Amsterdam, CV-ul spaniolului interimar ar putea creşte cu o Europa League, competiţie câştigată din postura de antrenor interimar.

Benfica trece printr-o perioadă dificilă pentru că dacă acum nouă zile erau ca şi campioni, acum sunt ca şi vice campioni. Au frecat menta cu Estoril şi au crezut că apărarea le va câştiga punctul cât un campionat în meciul cu Porto. Până la urmă, vin la Amsterdam din postura de învinşi în campionat şi putem spune orice despre ei (tehnici, solizi defensiv, etc) dar numai că sunt cu moralul sus, nu. Perreira e dat că lipseşte, în rest full squad.

Mă bântuie imaginea cu Jesus căzând în genunchi după golul de 1-2 (cu Porto).

După ce anul trecut erau outsiderii UCL pe Allianz Arena, domnii de la Chelsea s-au metamorfozat în favoriţii finalei de EL, de pe Amsterdam Arena. Spre deosebire de adversarii lor, Chelsea trece printr-o perioadă fastă, cu victorii la United şi Villa şi egal la Spurs, puncte care au asigurat loc de UCL pentru Torres şi al lui antrenor interimar. Hazard e indisponibil şi e alarmă grad 0 între jucătorii lui Benfica: Terry va sta în tribună!

Contestat de aproape toată lumea, Rafa e la un pas de câştigarea EL şi clasarea pe locul III în Premier League. Nu e chiar rău pentru un interimar.

În mod normal, Chelsea e favorită dar lipsa lui Hazard va însemna mult pentru creativitatea lui Chelsea. Pentru Moses – meciul carierei.

chelsea-interim-coach-benitez

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.