În mişcare

0

Monaco sparge norii: 70 de bastoane pentru perechea Moutinho – Rodriguez, 60 de bastoane pentru Falcao (neconfirmat dar cica omul ar fi în spital, la teste), Carvalho (free transfer) plus 18 bastoane pentru Coentrao – Realul încă stă în dubii. Başca, se aude că vine şi Valdes! Totuşi, dacă nu îl iau pe Zlatan-ai-luat-campionatul, nu îi văd cu şanse la titlul din Ligue 1.

Firul roşu? Jorge Mendes e impresarul tuturor (mai puţin Valdes). Tot el e şi impresarul lui Jose. Dar, hei!, ăsta se duce la Chelsea, nu? 🙂

Toată tevatura asta îmi aduce aminte de prima “hemoragie de cash” de la Chelsea, când – culmea coincidenţei! – antrenor era Ranieri. Nu-ş cum naiba se lipeşte nenea ăsta de aşa grămezi de bani.

Florentino Perez zice că Higuain la Juve e cam 70% “done deal”. Nenea vrea să disponibilizeze nişte cash, poate reuşeşeste până la urmă să îl facă fericit pe Ronaldo – se zice că ăsta s-ar fi amărât când ar fi aflat că Eto’o are 20 de milioane de euro pe an.

– Hotshot-ul sud-american de anul ăsta, numitul Neymar, a semnat cu Barca. Per total, Barcelona pune pe masă 100 de milioane de euro (transfer, comisioane, salariu şi avansul din 2012). Cum era vorba aia? “Să te vedem!”

Rafa a ajuns la Napoli. Îl compătimesc.

– Elie Baup a prelungit cu OM. Marseille pare mulţumită cu locul II şi de ce nu ar fi: au făcut nişte bani campionatul ăsta şi sunt peste OL.

jorge mendes

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.