Şi eu pot să înjur şi ştiţi asta foarte bine

Nea Piţi a intrat în bine în conferinţă cu titlul de mai sus, a slalomat cu graţie printre câteva „secrete” de la Naţională, a întors frumos subiectul „Stancu” şi a terminat cu câteva invective bine plasate către mitică şi Mister. Per total, o prestaţie de excepţie pentru cel care „rupe creionul dacă i-l pui în mână”.

– că să nu lase să se stingă scandalul între el şi Reghe, 3.14Ţurcă a băgat cărbuni cu un clar şi fără echivoc: „Acest campionat este cel mai slab din istorie!”. Dacă pe cei de la Turnu Severin nu prea i-a atins, probabil că viitorii campioni ai celui mai slab campionat nu vor înghiţi prea uşor afrontul.

„Dragomir face rău echipei naţionale pentru că vrea acest lucru”. Breee, nu e de ajuns să vrei, trebuie să mai şi poţi. Oricum, nu am înţeles nimic din bolmojeala cu nu ştiu ce casă de pariuri – meciul cu Australia – mitică.

„Meseria de fotbalist e o meserie fantastic, fantastic de grea. E o meserie fizică (…)” Aşa e, se vede clar că nu oricine poate să o facă.

–  Panseul despre „treling” a fost ceva cu adevărat deosebit, o mostră de modestie şi umilinţă: „Ma imbrac in ton cu echipa. Dacă aveam echipă bună, mă îmbrăcam la costum. Aşa, mă îmbrac în trening.”

Is that simple.

  • Cristi

    Savuros! Cel putin cu „trelingurile”!.Eu vin mai greu cu comentariile dupa cum ai observat! Citesc calupuri de articole:).