Lejere, de seară

0

Barton nu se dezminte şi rămâne simpaticul hooligan de la OM. Aici în conflict cu Didi Hamann (şi el menţine sus ştacheta discuţiei!)

– Până diseară, la ora 22.00, linia de clasament arată cam aşa: 599  412-115-72 şi 1200 de goluri marcate. E linia lui Jose Mourinho care face diseară 600 de meciuri ca “principal”. Să vedem cine îi va marca golul 1201 şi dacă Valencia îi va strica petrecerea.

– Dacă tot veni vorba despre Mourinho“I feel also that I should congratulate myself about your 150 years because, as everybody knows, I am completely in love with the game and a person in love with the game must be in love with the English FA. Congratulations.” Clipul – mai jos.

– Lui Frankie Lampard nu prea-i place orezul aşa că a refuzat să facă un cash-in de 20 de milioane de lire, bani oferiţi de Guizhou Renhe. Chinezii s-au dat peste cap să îl aducă la ei dar Lampard pare mai degrabă atras de ceva de prin Europa. În ăst timp, Beckham e ofertat de Anji. Pe cât că se face? 🙂

Mancini respiră mai normal după ce FA a considerat că “roşul” pe care l-a luat Kompany a fost o măsură prea drastică şi l-a anulat.