Cash in peste tot

0

– Fulham e pe zero cu datoriile. Al Fayed a convertit împrumutul în acţiuni şi Fulham e pregătită pentri FFP. Doua numere: profit 2011 – 5.4, profit 2012 – 1.2. Şi anul ăsta au fost şi în EPL şi au ajuns şi la 98% grad de ocupare al stadionului…

Sky Deutschland şi-a prelungit drepturile pentru Formula 1, în sistemul pay-tv, până în 2015. Cei care au drepturile free-to-air pe toate etapele – RTL  -, au ajuns la concluzia că cei 70 de milioane de euro pe an sunt cam mulţi şi au cedat antrenamentele de vineri şi calificările de sâmbătă către Sport 1. RTL rămâne doar cu live-ul cursei. În Italia şi UK Sky are de asemenea exclusivitatea pe pay tv dar stau mai bine de vreme ce free-to-air în cele două ţări înseamnă doar jumătate dintre curse (9 în Italia şi 10 în UK).

– invidioşi pe rezultatele comerciale obţinute de Bayern Munchen, cei de la Manchester United bagă cărbuni şi închid luna ianuarie cu brio: o prelungire pe trei ani cu Singha şi patru noi acorduri cu Kansai (vopsele), China Construction Bank (CCB), Wahaha (răcoritoare) şi Multistrada (anvelope). Deh, mai au până la Burger King :).

Galata a încheiat un parteneriat cu IRIS Ticketing – se schimbă felul în care îl poţi vedea pe Sneijder la lucru. Sistemul e interesant (TALENT Sport ticketing solution) şi fluidizează multe dintre operaţiunile care apar între club şi suporter.

– şi pe final un articol frumos despre Arsene şi Arsenal. Spend some f****** money!”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.