Rocada

0

Manchesteristele fac rocada după două rezultate diametral opuse. În timp ce Mancini şi ai lui se pare că îşi regăsesc paşii şi zdrobesc Villa cu 5-0, United face al nu-ştiu-câtelea meci împiedicat şi capotează în faţa lui Pilkington. Nu a mai fost revenirea, nu a mai venit nici rezultatul – sper că SAF are notate câteva pilde din înţelepciunea poporului român (mai ales aia cu ulciorul).

Performera săptămânii e WBA care dispune de jumătate de Chelsea şi se catără tocmai pe 4 (Tamaş integralist). De altfel, Chelsea e cam în criză – ultimele 5 meciuri arată cam aşa 1-2-2, 9-9 – şi Di Matteo cam dă pe de lături. Speranţa e la Torino, Sahtior are acasă cu Juve, o victorie acolo ar mai drege busuiocul.

Liverpool reuşeşte – în sfârşit! – o victorie clară cu sparring-partnerii de la Wigan. Îmi pare că, în ciuda ostilităţii de care se “bucură” printre coechipieri, Suarez e Liverpool acum. One man team, acest Liverpool de sfârşit de noiembrie.

Derby-ul londonez, supremaţia Nordului, între Arsenal şi Tottenham a avut două părţi distincte: începutul de meci i-a găsit pe alde Spurs cu ghetele pe gătlejul firav al lui Szczęsny, gol Adebayor şi ratare cât casa la Lennon. Apoi (min 18!), Adebayor merge la vestiare să vadă cum e cu dinamica mişcării şi gaşca lui Arsene prinde curaj. 3-1 până în pauză,  5-2 la final, sec şi fără echivoc.

În rest, Swansea profită de un Newcastle în cârje, QPR o ia şi de la vecinii de clasament, Southampton – 12 meciuri ->zero victorii pentru QPR! -, motorul lui Everton s-a gripat (1-2 la Reading) iar Sunderland marchează 3 goluri la Fulham (ultima oară se întâmplase prin martie, pe Etihad).

Diseară avem închiderea etapei, West Ham vs Stoke şi la cum arată astrele probabil că West Ham se va căţăra pe 5.

Cele 7 goluri din derby-ul londonez:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.