Pe repede înapoi

4

– Cu ocazia Fân Festului, George Soros şi-a făcut un mic cadou: a luat 7.85% din acţiunile lui Man United. Că nu are drept de vot şi nici dividende nu va primi, asta e altă treabă.

Real Madrid trebuie să sară cu mielul la Modric. Şi tot ceva despre Real: se pare că Nuri Sahin va fi împrumutat la Arsenal pentru un sezon.

Fiorentina trage de Berbatov pe care îl evaluează la un 3.2 milioane de lire. Cu şanse.

AVB e activ: l-a rezolvat pe Adebayor şi acum a băgat mîna în buzunar pentru Willian de la Sahtior. Lucescu i-a zis să o bage adânc. Cam de 25 de milioane de lire.

– Anderson? Andesron? WTF? Pe ăsta când l-au transferat? 🙂

Anderson Manchester United
(via @bpfootball)
 • Daca pune mana Soros pe mai multe actiuni, United chiar a dat de dracu. Desi si noi, la Arsenal, avem tot un yankeu ca patron, pe voi nu va invidiem deloc.

  • razvan

   La cum a fost facuta IPO nu cred sa puna cineva mana pe United. Inca.

   • chestiunea e simpla: se manipuleaza piata pentru a ajunge pretul jos, dupa care vine un “investitor misterios” si pune mana.

    • razvan

     Nu vad ce interes ar avea mesiu Glazer sa duca piata in jos. De altfel, la cateva zile dupa listare, Jeffries Group a tot cumparat ca sa tina actiunile sus. Mie mi se pare ca mai degraba Glazer avea o oferta in clar si a ales sa iasa pe piata in speranta unei cotatii superioare – asa are motiv sa ceara mai mult cash (de aici si toate regulile stricte ale IPO: actiuni clasa A, drept exclusiv de a mai emite astfel de actiuni, etc)