He was screaming for Man United

4

E vorba despre “the little boy in me” – Van Persie dixit.

Van Persie la United pentru 22 de milioane de lire. Madness!

Estimam un 15 milioane – are aproape 29 de ani, vrea salariu mare, şi e renumit pentru desele accidentări – dar iată că SAF a zis că face cash-ul. Cu el în atac, United are o diversitate mai mare a opţiunilor de aşezare – de la un Rooney-v.Persie, trecând prin v.Persie ca lonely striker până la v.Persie – Wellbeck (Chicarito) cu Rooney în spatele lor. Şi dacă e clar că Berba nu mai are de ce să stea pe la Manchester, aducerea olandezului a produs “emulaţie” şi prin linia de mijloc, posibila “coborâre” a lui Rooney restrâgând numărul locurilor disponibile pentru un alde Nani, Young, Cleverly, etc.

Oricum, e mutarea verii atât financiar cât, mai ales, pentru impactul pe care se presupune a-l avea asupra echipei care l-a achiziţionat. United arată că ar cam vrea titlul înapoi (bloody noisy neighbors!) şi Glazerii sunt dispuşi să îl ajute pe SAF în această chestiune.

Cu Berba pe lista de plecare (mărunţiş, se pare – 3-4 milioane), cu micul japonez deja integrat şi tânărul fundaş stânga adus pe ultima sută, Ferguson a cam terminat campania de achiziţii. Doar telefonul primit de la amicul Mou pare să-l fi pus pe gânduri – Kaka poate veni la United dacă Ferguson plăteşte salariul. Şi moşul, mare admirator al brazilianului, nu ar spune nu. Deci, îl vrea cineva pe Berba?

fergie van persie

 • pfff…da` un fundas ceva mai de Doamne-ajuta nu transferati si voi??

  Dar una peste alta cred ca Wenger i-a tras un pic de teapa lui SAF!

 • razvan

  Un pic? Esti generos. Multi bani pentru ceva care intr-adevar ofera optiuni dar nu atatea cat sa merite gramajoara. 

  Altfel… sa vedem. Poate perechea Rooney-Persie baga 100 de goluri si United face tripla. Si atunci iar o sa zicem “chapeau bas, Fergie!”

  Fundasi avem. La infirmerie.

 • Circula vorba aia, RvP nu s-a mai accidentat serios de vreun an jumate si ar cam veni momentul 🙂 sau el va da randament la United cum a facut-o la Arsenal: la 8 ani dupa venirea la echipa 😀

  • razvan

   He he… wishful thinking 🙂