Ahem, London, France that is!

0

Aţi auzit de competiţia egg&spoon? Dacă răspunsul e nu (sau nu ştiu) sunteţi probabil în situaţia organizatorilor Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Londra, Marea Britanie.

PADDY POWER BILLBOARD AT LONDON BRIDGE STATION
foto: http://www.thedrum.co.uk/

Pentru că la London, Franţa are loc cea mai mare competiţie sportivă din acel oraş: cursa egg&spoon!

Paddy Power e mândrul sponsor al acelei competiţii şi nu a pregetat nici un efort financiar pentru a promova evenimentul 🙂 Lucru care i-a cam supărat pe organizatorii JO. Nu e chiar confortabil să vezi panoul din imagine, undeva în centrul Londrei, cu câteva zile înainte de debutul oficial al competiţiei, nu? 🙂

Organizatorii au cerut firmei de panotaj să dea jos ad-ul, Paddy Power a angajat avocaţi care să se asigure că ad-ul va rămâne acolo aşa că a ieşit o mică nebunie.

Aproape în acelaşi timp, Nike a lansat o campanie TV la nivel global, cu clipul de mai jos deschizător de drumuri. “Find your greatness” e despre oameni normali care sunt angrenaţi în competiţii sportive de-a lungul şi de-a latului globului în diverse localităţi (sate, oraşe, etc) numite LONDON. Yeah, London baby!  Evident, Adidas este sponsorul Jocurilor Olimpice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.