Cupa Bloggerilor

2

Pe 26 şi 27 mai, la Mediaş, are loc Cupa Bloggerilor la fotbal, această veritabilă Champions League a echipelor de bloggeri din ţara noastră (reamintim: neparticipantă la EURO 2012, WC 2010, etc).

Cum la futsal rupem norii în competiţiile internaţionale, mă aştept ca la această cupă a bloggerilor să se cristalizeze un nucleu pentru o naţională care să egaleze/depăşească performanţele celor de la futsal :). Că pe alea ale fotbalului profesionist, nu e mare filosofie.

Aşa că dacă aveţi drum în uichend prin Mediaş, eu zic să vă rezervaţi cîteva ore pentru spectacolul sportiv. Daca nu aveţi, ar cam trebui să vă faceţi. Programul îl găsiţi aici, iar echipele le găsiți aici.

O iniţiativă foarte frumoasă a organizatorilor este şi acest concurs de pronosticuri. Nu văd premiile dar probabil că vor fi şi din astea 🙂

Cât despre mine, încă nu m-am decis cu cine să ţin. Oscilez între SPAM UNITED (bun nume 🙂 ) şi Web 2.Onesti (rădăcinile nu se uită!).

Pînă una alta, HAI BĂIEŢII!

Cupa Bloggerilor Medias 2012

Organizatori: SportMeet.ro și SportLocal.ro.

(via chinezu)

2 COMMENTS

    • Cu placere! Din pacate, in momentul asta am uichendul ocupat. Dar trag de o fereastra pentru sambata (mi-ar place sa il aud pe Pustai si sa vad studiul de caz de la FRR).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.