Cash in, cash out

0

– Pînă să vină la Barcelona şi înainte să îşi testeze noul iaht (luat cu avansul de la Pep), Neymar a bătut palma cu Volkswagen pentru un contract de 4 ani. El va fi ambasadorul nemţilor pînă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016. Brazilianul ăsta e pe 17 în clasamentul celor mai “marketaţi” sportivi din lume. Aştept să îl văd pe Nou Camp.

Sony pleacă dar mai rămîne. UEFA trage tare zilele astea ca să bată palma cu nişte sponsori pentru cele 6 pachete de premium partners pentru perioada 2012-2015 a UEFA Champions League. Pînă acum au semnat Heineken, UniCredit, Ford, MasterCard şi Playstation. Sony a anunţat că rămîne cu UEFA doar prin brandul Playstation, contractul lor urmînd a fi oprit. Preferă să se concentreze pe altceva 🙂 “Following a six-year long relationship, Sony Europe, under the corporate Sony brand, will discontinue its sponsorship and focus on creating other entertainment-driven activities across the Sony Group.”

– TV9 e televiziunea care va transmite în exclusivitate EURO 2012 în Mongolia! Şi din pacate, TVR în Romania. Lista mai exactă o aveţi aici.

– Şi ceva din tenis: pe 1 aprilie, Masha a semnat un contract pe 3 ani cu Samsung. Pentru primul an e planificată o campanie pe scară mare în Rusia, urmînd ca mai apoi să fie extinsă şi global. Ţinta coreenilor e Olimpiada de la Soci.

Maria Sharapova contract cu Samsung

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.