We were well beaten

0

Surprize, surprize!

Manchester United a zis să nu treacă manşa asta de Europa League fără o surpriză de proporţii. Şi cum “colegii” de la City s-au făcut de baftă la locul 4 din Portugalia, la ce “răzbunare” mai dulce se puteau gîndi ciracii lui Smalling? Înfrîngere la locul 5 din Spania! Ole! Ole! Ole!

Bilbao a făcut probabil meciul sezonului. Pressing-ul sufocant, acurateţea paselor, demarcarile… ce mai, totul a ieşit aşa cum şi-a dorit Bielsa. Apropo de Bielsa – nu degeaba zicea Messi că ar vrea să fie antrenat de el – e la al doilea rezultat mare cu puştii ăştia (după acel 2-2 cu Barcelona).

United a fost ceva greu de clasificat. De la mijloc în sus au mai jucat, Hernandez a fost un risipitor pe acolo prin faţă, în schimb defensiva a fost mai mereu pe picior greşit. Iar mijlocul a fost sublim dar eu sincer nu prea l-am văzut. Oricum, depăşiţi în momentul în care Bilbao accelera. (Rezumatul îl găsiţi aici)

În cealaltă parte, la Lisabona, vecinii au făcut-o şi ei de oaie cu un – totuşi – subţire 0-1. Sporting a părut mai echipă decît ce îmi aduceam aminte şi au pus probleme serioase lui Hart. Golul a fost excelent şi au mai avut cîteva ocazii bune. O remarcă despre Balotelli – a intrat pe parcurs şi s-a văzut cu ochiul liber. Bun, bun de tot dracul ăla.

“I thought our defending really wasn’t very good tonight, that kept us on the back foot all the time. (…) I need to find a way of bringing (Rio) Ferdinand in without disrupting our league programme because Ferdinand’s an important figure in terms of experience.”

Manchester United vs Athletic Bilbao
©AFP/Getty Images

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.