Despre numărul 2

5

The Secret Footballer are un articol interesant astăzi. Punctul de plecare e meciul dintre Wolves şi Blackburn, meci important în lupta pentru evitarea retrogradării, în care ambele echipe sînt conduse de asistenţi promovaţi în funcţia de manager. De citit, mai ales pentru aluzia destul de străvezie către Villas Boas.

Deşi nu îi pomeneşte numele nici măcar odată, îmi pare că multe dintre lucrurile spuse acolo duc şi către AVB. Fost asistent al lui Mou, Villas Boas a preluat Chelsea la începutul sezonului. Ok, a venit din postura de principal al lui Porto dar garda veche a lui Chelsea l-a avut ca asistent în perioada Mou. Aşa a intrat în mintea lor, aşa a rămas. Probabil un alt motiv pentru “rezistenţa” celor bătrîni şi refuzul lor de a mai continua colaborarea cu el.

 • Chelsea se aseamana cu Inter-ul. Doua echipe cu patroni imbecili (cu munti de bani dar inteligenta sub 0), cu jucatori in lot blazati, fara chef si cu gandul mai mult la pensionare decat la meciul urmator, fara entuziasm si dorinta de a performa. Iar antrenorii (AVB si Rannieri) sunt doua personaje care nu se pot impune in fata unor veterani.

 • Dupa cum spuneam mai in trecut, anul asta City iar ramane pe locul doi iar titlul va fi a luji United.

 • razvan

  Ar fi dezastru pentru City sa vina pe 2. Oricum, mai sunt 10 etape cu program o idee mai dificil pentru City (vine Chelsea, merge pe Britannia, merge pe Emirates,). Avantajul lui United pare a fi in faptul ca au intalnirea directa aproape de final – penultima etapa. Si daca diferenta va fi mai mare vor avea alt tonus la momentul meciului.

 • Eu merg pe United si sper ca, desi pare ireal acum, Arsenal sa fie pe 2 si City pe 3…sa vezi atunci dezastru…

  • razvan

   Sa iti fie gura aurita. Totusi daca prestati ca aseara cu Newcastle… mi-ati mancat predictia 🙂