Aroganţe

2

– În uichend, mai exact sîmbătă seara, Drogba a sunat goarna şi a adunat crema fotbaliştilor (aia prieteni cu el, în principiu garda care l-a înjunghiat pe AVB), pentru o acţiune cu scop caritabil. S-au licitat ceasuri Hublot, party-uri în Ibiza, etc. Printre altele, pe masa de licitaţie a fost şi o sesiune de antrenament cu Didier. Omul care a plătit 15.000 de lire pentru acea şedinţă, a zis că de fapt el a licitat pentru a putea oferi această şedinţă lui Torres. În timp ce toată audienţa hohotea, faţa lui Didier a rămas nemişcată – probabil i-a fost teamă de scandalul din vestiar.

– Le Parisien mai aruncă o petardă pe piaţă, făcînd o estimare a pierderilor pe care le va avea PSG la sfîrşitul sezonului: 100 de milioane de euro. Dacă e şi asta la fel ca duda cu Maldini secund la PSG…

– Cu oareşce legătură cu treaba de mai sus avem topul antrenorilor, din punctul de vedere al salariilor. Dacă pe primele locuri îi avem pe cei ce conduc cele mai de succes echipe în acest moment, vedem că new-entry – direct pe 3 – vine Hiddink cu cele 7.5 milioane de la Anzhi şi Ancelotti (!) pe 5 cu cele 5.9 milioane luate de la qatarienii PSG-işti. Altfel, 5 din primii 10 activează la echipe din Premier League – cu Mancini lider – , iar dintre cei care antrenează naţionale îl avem pe Hitzfield (Elveţia) cu 2.6 milioane, del Bosque (Spania) cu 2.1 milioane şi Menezes (Brazilia). De remarcat prezenţa lui Moyes (Everton) şi O’Neill (Sunderland) pe locurile 12, respectiv 14!

Didier Drogba charity