Andre is gone

5

Înfrîngerea cu WBA pare să îi fi pus capac. Villas-Boas a fost demis de Chelsea. Probabil Abramovich s-a săturat să îi audă pe alde Lampard şi Terry plîngîndu-se de portughez. Di Matteo e interimar pînă la sfîrşitul sezonului spune clubul (probabil cîteva etape, aş zice eu).

Rafa Benitez e la un 4.00 să preia pe Chelsea în zilele următoare. Bineînţeles, Mou este şi el acolo cu un un încurajator 7.00.

“The board would like to record our gratitude for his work and express our disappointment that the relationship has ended so early.” The Board, Terry, Lampard, etc… aş completa eu.

Andre Villas Boas demis de la Chelsea

 • Vayo con Dios, AVB!!

  Eu as zice ca Drogba e capul rautatilor (se stie ca la nationala ivoriana cine a spus el a venit si a plecat) dar si ceilalti, Lampard sau Terry au pus umarul.

  As zice ca Napoli are acum sanse chiar mai mari de calificare, lucru care pe mine ma bucura pentru ca italianii merita calificarea.

  Circula totusi vorba ca AVB va prelua Inter-ul. Eu ma intreb insa, daca stirea e adevarata, cum va reusi el sa tina un vestiar cosmopolit ca cel interist, daca nu s-a descurcat la Londra. Mi-e greu sa cred ca nu va intra in gura lui Lucio sau Samuel sau ca va avea viata simpla cu Sneijder.

 • razvan

  Interul e in gaura asa ca va scapa in vara de sus-numitii. Conditii pentru o reconstructie ar fi. Dar parca nu il vad pe AVB la inter…

 • Daca AVB e sustinut de Moratti si i se fac poftele vizavi de jucatori cred ca poate performa, cu toate ca acum, cu forma Milanului si a lui Juve, va fi greu. Pentru portughez era bine daca lua o echipa mai mica din anglia, gen Aston Villa sau cel mult Newcastle ca sa se obisnuiasca cu aerul rece si tare al Albionului. Eu sunt sigur ca el s-o fi gandit ca daca Wenger venind de la dracu`n praznic din japonia a facut performanta si el va face. A uitat insa ca Chelsea nu e Arsenal iar la “albastri” nu e de alde David Dein care sa ii tina spatele.

  Eu pe AVB l-as vedea mai degraba in Franta si mizez pe echipe gen Lyon sa-l ia din vara si sa ii dea posibilitatea sa se exprime.

  • razvan

   Nu uita ca a fost mana dreapta a lui Mou. Asa ca ceva experienta are in Albion. Main problem: batranii jucatori la final de contract.

   • Dupa mine, AVB nu e Mou. Inca nu are flerul lui, aroganta si impozanta “maestrului”. Poate un sejur fie la o echipa mai mica din PL sau la o echipa din alt campionat nu i-ar strica. E tanar si are timp sa invete.