Primul meci mai tare din UCL

3

este în seara asta: Milan vs Arsenal.

Wenger merge la MIlano să ţină strîns rezultatul în ideea unui meci decisiv pe Emirates. Din păcate pentru el, îi lipseşte Mertesacker – mai nou – plus lista obişnuită. Probabil nici ratangiul de Gervinho nu va prinde lotul.

De partea cealaltă, Allegri va începe probabil fără Pato, Nesta, Yepes şi – mai important – Boateng (toţi de abia reveniţi). În afară de Zlatan, cred că primul 11 va fi cel care a bătut pe Udinese în uichend. Cu Pato şi Boateng pe parcurs.

Ca să îl fezandeze puţin pe Allegri, presa din Italia tot insistă pe ideea blestemului englez – Milan ieşind în ultimii ani din UCL la echipe din EPL. Italianul parează elegant: “Sono molto fiducioso” şi trasează obiectivele pentru diseară: “Non prendere gol sarebbe fondamentale. Proprio per questo dobbiamo giocare una partita di grande attenzione difensiva.” Cu Zlatan, El Shaarawy, Nocerino într-o parte şi Van Persie, Arteta, Chamberlain şi posibil Henry în cealaltă parte, eu zic că se va lăsa cu goluri.

Meci complicat, între două echipe cam împiedicate în ultimul timp.

Cealaltă partidă e şi mai complicată, între Zenit şi Benfica. Ruşii sunt în pauză, portughezii nu prea rup norii prin deplasare. Cota pe Benfica e în cădere liberă aşa că probabil o miză pe Zenit (0:0) ar merita.

allegri wenger
foto de pe gazetta.it