Hiddink şi ruşii de la Anzi

6

Olandezul a mai dat o lovitură financiară odată cu semnarea contractului de manager al minunii estului, Anzi Makhachkala. Un an jumate, 15 milioane de euro şi titlul în Rusia ar fi coordonatele acestui contract. Cum olandezul nu e la prima experienţă în estul îndepărtat aş zice că ceva şanse să se bată la titlu ar fi. Oricum, primul obiectiv e calificarea în – măcar – Europa League.

Odată cu venirea lui Hiddink creşte probabilitatea ca unii jucători mai de soi să semneze cu “daghestanezii”. Aşa că pe lîngă Eto’o, Carlos sau Zirkhov îi vom vedea – posibil – şi pe Drogba, Tevez, Arshavin etc.

Oricum, asta e o veste bună şi pentru Villas Boas 🙂

“I’m not going to talk about the salary but I can tell that it is not about money. However, I will not deny that I have made a very good deal.”

Guus Hiddink antrenor la Anzi

 • Cred ca s-a “imprastiat” pe el de frica Dan Petrescu cand a auzit ce rival va avea 🙂

  • razvan

   Da, da … de asta trage tare saracul prin turcia 🙂 Oricum, ce a realizat el cu baietii de la Krasnodar e muuult peste ce au realizat aia de la Anzi.

   • Acuma fara nicio urma de ironie, cred ca Dan poate sa performeze in Rusia. Si acolo se fac destule smecherii, insa romanul pare ca se pricepe si poate sa puna bazele unei cariere importante in antrenorat. Oricum ca nea Mircea Lucescu nu va ajunge 🙂

    • razvan

     Evident ca poate face performanta. Iar ca nea Mircea… Eu as paria ca trece peste 🙂

     • Nimeni nu trece de nea Mircea!!! E o blasfemie numai sa te gandesti la asa ceva. Nea Mircea e cel mai mare antrenor care a fost si care va fi, prin puterea lui de a construi echipe, de a castiga trofee si de a face marea PERFORMANTA

 • razvan

  Asta doar daca stii ce se va intampla in viitor 🙂
  Altfel, 2 campionate prin Turcia, 2 prin Romania, 5 prin Ucraina si o Cupa UEFA… well eu zica sunt performante la indemana Bursucului 🙂 Are ani buni de cariera in fata.