Hai fetele!!! Ca la Hobart!

0

De Tecău nu prea avem ce spune. Împreună cu Lindstedt şi-au făcut treaba şi au ajuns în sferturi. Unde vor da piept cu perechea Lipsky/Ram (nr.13), meci accesibil zic eu. După, vine semifinala cu fraţii Bryan – au cam avut ghinion băieţii dacă e să ne uităm la ce a rămas pe cealaltă jumătate de tablou.

Cu puţin noroc şi perechea noastră de fete a intrat în sferturi. Begu/Niculescu au profitat de abandonul perechii Kirilenko/Petrova şi acum vor întîlni o altă pereche 100% rusă, Zvonareva/Kuznetsova. Din păcate, nici una dintre rusoaice nu e prinsă în sferturile de la simplu aşa că se vede un meci greu.

Ambele perechi joacă la noapte pe aceeaşi arenă (Margaret Court Arena, 02.00 ora noastră). Deschiderea aparţine fetelor pentru ca imediat după ele să intre Tecău/Lindstedt.

În altă ordine de idei, turneul de juniori/junioare a ajuns în turul 2. Dacă la băieţi suntem 0, la fete mişcăm cu succes şi avem 3! Ioana Loredana Roşca, Elena Theodor Cadar, Ilka Csoregi (nr.10) joacă la noapte şi ele turul 2 la Australian Open 2012. Bonus, Irina Maria Bara e în competiţie la dublu (ca şi Ilka Csoregi, de altfel)! Cred că e prima oară cînd avem 3 fete la simplu şi două la dublu (juniori) în turul II la AO2012.

Să tragem linie. 6 fete în prima sută, 6 pe tabloul principal la primul turneu important al anului, 3 junioare în turul 2, plus 2 la dublu.

Fetelor, chapeau bas!

Begu si Niculescu castigatoare la Hobart 2012