Fetele din turul 3 – Australian Open 2012

1

Bine că pînă acum nu am avut surprize neplăcute cu fetele rămase în turneu şi atît Monica Niculescu cît şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul 3 la Australian Open 2012.

E adevărat, mai greu, ambele cedînd primul set dar revenind apoi şi impunîndu-se destul de clar (64, 61 – Monica, 62, 63 – Sorana).

În turul 3, Niculescu o ia pe Wozniacki. Greu, aproape imposibil dar hai să ne gîndim că numărul 1 mondial nu a cîştigat nici un turneu de mare şlem. Şi chiar dacă e mai bună pe hard şi chiar dacă anul trecut a prins semifinale aici, parcă aş zice că şansele Monicăi sunt mai mari decît par la prima vedere (Wozniacki a intrat tiebreak cu Tatishvili!). Meci de văzut.

La Cîrstea în schimb, lucrurile par a fi mai frumoase. După ce a scos-o pe Stosur şi a preluat traseul acesteia, Sorana o vede pe Errani (care a scos-o pe Petrova!) şi cred că îi este la îndemînă să o elimine. Errani nu are un palmares stralucit pe hard şi nici la AO nu a trecut de turul 3 în ultimii 4 ani. Apoi ar trebui să dea de Bartoli, la fel, o jucătoare mai slabă pe hard. Cu puţină atenţie, Sorana poate prinde sferturi de finală!

Aşa că, HAI FETELE!!!

monica niculescu australian open 2012