United la mîna Oţelului

5

Cavani pac-pac! şi uite aşa dream team-ul din partea albastră a oraşului Manchester va deveni colegă de competiţie cu FC Vaslui. Singura şansă ar fi să spulbere Bayernul (fun, anyone?) iar Villareal să stea în picioare în faţa celor de la Napoli. Neah, Bayern şi Napoli merg mai departe.

Inter a făcut punctul (economi italienii) iar CSKA s-a făcut de baftă. Aşa că îi văd pe cei de la Lille mergînd mai departe. Şi cînd te gîndeşti că ieri aveau 2 puncte 🙂

United a frecat-o la rece tot meciul şi a reuşit să îşi asigure locul 2 – dacă nu cumva Basel face prostii. Culmea bulanului manchesterist ar fi ca, după ce a ieşit cu chiu cu vai pe locul 2, într-o grupă cu Benfica, Basel şi Oţelul, să nimerească peste ciprioţi în optimi!

Ajax a scos punctul care îi trimite mai departe în UCL. Îmi este greu să cred că, adunat, în ultima zi va fi o diferenţă de 8 goluri în defavoarea lui Ajax.

Dorinel-Munteanu-Otelul Galati

 • pdp

  Si eu am simtit-o p-asta cu Napoli, dar zic ca nu-i gata calificarea mai departe in play-off-ul UCL.

 • Pingback: Champions League – ziua 5 (II) | Minutul si Scorul()

 • razvan

  Crezi ca Napoli nu face desant la Villareal? Pe langa faptul ca spaniolii nu sunt chiar in cea mai buna forma mai e si motivatia.

 • pdp

  Tocmai cand toti o sa parieze intr-un sens, atunci o se intample “bomba”. Fotbalul nu mai e doar fotbal. Castigi doar cand e financiar rentabils a castigi. Daca o sa devina un public bet, mai mult ca sigur n-o sa bata favorita. Nu exclud o dubla surpriza in aceasta grupa, ca sa se califice cum spui tu, doar ca prin X-uri, de exemplu.
  Asa e in pariuri! 🙂 Nimic nu e 100%… iar prostii pierd MEREU. E teoretic rentabil sa joci immpotriva turmei de fiecare data. In rest e foarte complicat si putini fac profit pe termen lung.

  • razvan

   De urmarit treaba asta cu doua X-uri 🙂 Napoli cu submarinele va deveni probabil public bet. Dincolo, nu cred.