Champions League – ziua 5

0

Meciurile serii par a fi Manchester United vs Benfica şi Napoli vs Manchester City.

Pentru United e meciul cu care pot să-şi asigure primul loc – dorinţa lui Ferguson fiind …. . Ceva absenţe şi – din nou – o echipă încropită de SAF. Benfica fără probleme de lot. Meci strîns, între una dintre cele mai bune ofensive (United, cu 8 goluri) şi una dintre cele mai bune defensive (Benfica, cu doar 2 goluri primite).

City e dată ca favorită diseară la Napoli. Englezii sunt pe val, marchează des şi par a avea lotul necesar pentru a lupta şi în campionat, şi în UCL. Totuşi, mie îmi face cu ochiul Napoli – în meciul tur au prestat excelent iar în uichend au năucit-o pe Lazio.

Inter ar trebui să facă punctul care aproape o trimite în optimi de pe primul loc, iar CSKA ar trebui treacă de francezii de la Lille (demotivaţi).

Presimt că Bayern le va freca ridichea celor de la Villareal, fie doar şi în amintirea eşecului de sîmbătă.

Lyon îşi joacă ultima şansă astăzi. Dacă bat Ajax-ul devin favoriţi la calificare. Orice alt rezultat îi trimite alături de FC Vaslui în EL (anticipez! 🙂 )

Pentru cei care încă nu au pariat: aici aveţi părerile lui Arsene Wenger despre meciurile de astăzi. Ceva interesant tot zice el acolo.

Cavani Napoli