Don’t cry for me, Argentina!

0

Dacă Bolivia i-a surprins cu un shitty goal iar columbienii nu i-au lăsat să joace, iată că Forlan şi gaşca au închis cercul (şi scuzele penibile) trimiţînd vedetele Argentinei într-o  binevenită (dar nu meritată) vacanţă.

Fină ironie a sorţii. Jucătorul care nu a fost chemat într-o primă fază de Batista – pentru că nu se încadra în sistemul său – dar a fost adus apoi la presiunea celor cîteva zeci de milioane de antrenori pe care îi are Argentina, jucătorul care a fost dezolant tot turneul, ei… tocmai jucătorul ăsta a pus bomboana pe coliva Argentinei prin ratarea unui penalty. Carlito era mai preocupat să îşi dea cu părerea despre jocul columbienilor, să emită panseuri pseudo-filosofice despre viaţă sau să depună cereri de transfer la biroul lui Mancini.

Rămas cu picioarele pe pămînt – un alt fel de a spune că e cu capul în nori – Batista se confesează: “The elimination of Argentina in the Copa America, on Saturday, against Uruguay, in the quarter-finals, “is not a failure,” said coach Sergio Batista, who said he was “satisfied” with football presented and ruled out the possibility of resigning from his office.”

Hai să facem un exerciţiu de imaginaţie: Brazilia cîştigă Copa America 2011, pe 24 iulie, la Buenos Aires.

OLE!

Diego Forlan, Uruguay, Copa America 2011