Cocalarul rasist

0

Luni seara, UEFA a refuzat să dea curs memoriului făcut de Real împotriva Barcelonei, mai exact împotriva lui Busquets. Tînărul cocalar este acuzat de rasism după ce i-a strigat lui Marcelo ”mono, mono” sau ”maimuță, maimuță” pe înțelesul nostru.

Mai jos găsiți filmulețul folosit ca probă de Real.

Știindu-l ambițios, nu mă miră că Busquets face tot ce e posibil pentru a-l întrece pe Pique în cursa pentru premiul ”cocalarul meu favorit”. Dacă Pique are un palmares remarcabil pentru vîrsta lui – vezi aici și aici – Busquets nu se poate lăuda decît cu asta și mai nou cu asta. Totuși, cu această ultimă ispravă își anunță – îndreptățit aș zice – candidatura la premiu.

Sergio Busquets, Barcelona

Și acum liniște. Pep ne împărtașește cîteva gînduri: “My players are an example of professionalism and honesty.” Așa e, coane!

Deja cota pentru ca Busquets să fie avertizat cu galben – și eventual roșu – începe să se evapore. Presiune mare pe De Bleekere în seara asta, mai ales după poemul recitat cu atîta pioșenie de Mourinho după meciul tur (poemul se numește ”Why?”) și tot acest scandal cu acuzațiile de rasism.

A, să nu uit: UEFA l-a trimis pe Collina pentru a-l superviza pe De Bleekere 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.