Chelsea deschide taraba

0

Cu 70 de milioane pierdere şi alte 72 cheltuite pe 2 jucători în iarna asta, Chelsea se află cam departe de regulile pe care UEFA intenţioneză să le impună din sezonul 2012. Aşa că dinspre Stamford Bridge se văd semne de vînzare.

Se pare că în vară, Chelsea va trece la vînzarea unor jucători pentru a mai echilibra balanţa financiară dar şi pentru că Abramovic vrea o schimbare de generaţie. Printre cei vizaţi îi găsim pe Didier Drogba, Florent Malouda, John Obi Mikel,  Bosingwa şi Zhirkov. Motivele sunt amestecate. Au salarii mari, nu mai produc performanţa pentru care sunt plătiţi, sunt încă vandabili la un preţ atrăgător. Pentru Drogba deja s-a anunţat Olympique Marseille care a şi întrebat de preţul ivorianului. Iar la 33 de ani, nu cred că va  găsi ceva mai interesant.

Pe de altă parte, Ivanovic tocmai a semnat prelungirea contractului pînă în 2016. Are salariul mic şi se ceartă tot timpul cu Cech.

PS: Pentru un trafic mai mare şi de “calitate” poate ar fi trebuit să dau titlul “Drogba dat afară de la Chelsea! Îl vrei la Steaua?” 🙂