Solduri la Munchen, experienţă la Milano

6

Nici bine nu a plecat Van Bommel spre Milano că astăzi şi căpitanul lui Bayern Munchen II a decolat şi el. Maximillian Haas a semnat cu Middlesbrough şi uite aşa în 3-4 zile Van Gaal a făcut curaţenie. Ianuarie – luna reducerilor, dar chiar aşa? Căpitanul de la tineret? Ăla ce face?

Mai la sud, la Milano, se continuă procesul de cristalizare a unei echipe de top. AC Milan a mai achiziţionat un jucător care se potriveşte perfect profilului cu care ne-au obişnuit italienii. 34 de ani, experimentat, defensiv, gratis. Nicola Legrottaglie vine de la Juventus să întărească o linie defensivă din care mai fac parte Nesta, Oddo, Zambrotta, Jankulovsky. Sănătate să fie, că experienţa este din plin! 🙂

ps: tricoul e de anul trecut…


 • Dubai sau Milano?

  pai la Dubai reducerile dureaza doar o luna, asa ca pentru Al-Ahli n-a apucat nimeni sa ia bilet :); in schimb la Milano reducerile dureaza pana in martie. Bine baietii!!! Hai ca ma duc sa ma intalnesc cu baietii la o geaca rafinata de la Dolce&Gabbana ca e redusa de la 1000 de euro la 400!

 • daniel

  hai ca mi-am schimbat parerea despre Nico (sper sa-mi permita sa-i spun asa): n-a venit gratis, contractul ii expira in 30.06.11, asa ca s-a platit 1mil. ca sa-l lase juve sa plece. si a semnat cu milan pana pe (normal) 30.06.11. de, s-o fi gandit si galliani ca are drept de joc in ucl, de parca toata italia a jucat in ucl, cu titularii in tur si echipa a doua in retur.
  p.s. in medie e bine, au mai luat un fundas, Dídac Vilà, de 21 de ani. cumparat pe 4mil., pentru statistici, probabil
  p.p.s. in dificila deplasare la catania, van bommel a reusit sa ia 2 galbene, in min. 34 si 54. la 4 min dupa eliminare s-a facut 0-1, apoi pe final s-a tras de 0-2. oare nu putea sa iasa mai devreme dracului afara, sa nu stau cu emotii o juma’ de ora?!?!

 • razvan

  Pe uefa (http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1590007.html) zice free transfer. Acu… daca Nico te-a sunat să îţi zică de milionul ala de euro, eu banuiesc că se laudă. La vară poate vrea să mai prindă un contract si să aibă şi el o cotă de piaţă. Mică dar să fie.

 • razvan

  Şi nu cred că Van Bommel apreciază Dolce&Gabbana. Mai degraba Acido&Gabbana. Sau Violento&Gabbana. Gratis!

 • deci.. de ce nu s-ar imbraca un olandez cu haine de la un brand italian de lux? Ce crezi ca-l cearta tata socru, Bert van Marwijk? Exclus!

 • razvan

  Nu stiam ce socru are domnul bommel. Cred ca asa se explica si prezenta lui van bommel la mondialele de anul trecut. One happy family!