Liverpool schimbă liniile

0

“Liverpool FC confirmed this afternoon that Newcastle United have accepted a club record offer for the transfer of Andy Carroll. The club have been given permission by Newcastle to discuss personal terms with the player, who will now travel to Liverpool for a medical.”

Dacă suma care se vehiculează e şi cea pentru care s-a făcut afacerea – 35 milioane de £!!! –  atunci cred că cei de la Liverpool sunt cu pluta rău de tot. Să dai atîta bănet pe un vîrf care vine de la o nou promovată şi care are şi el un sezon mai de Doamne-ajută, mi se pare ceva mai periculos decît să pariezi că Liverpool va lua titlul anul ăsta. Ok, are 22 de ani şi deja a fost selecţionat la naţională, e considerat varianta îmbunătăţită a lui Peter Crouch dar rămîn la părerea că mai mult de 20 de mil £ nu face.

De exemplu David Villa a costat 40 mil Euro (~34 mil £) şi acolo vorbim de un titular al campioanei mondiale, un jucător cu multe meciuri in UCL. Şi cumpărătorul a fost Barcelona.

Şi uite aşa Liverpool a schimbat linia ca la hochei. Va ieşi (dacă nu a şi plecat deja) Torres pe aproximativ 50 mil £ şi au intrat Suarez şi Caroll pe aproape 60 de mil £.

Andy Carrol moves from Newcastle United to Liverpool for a record fee