Greener Bayern

4

Bayern Munchen a semnat un parteneriat de tip premium cu Yingli Green Energy, prima companie chineză care a sponsorizat Cupa Mondială – cea din 2010. Parteneriatul (scadent în 2014) oferă chinezilor posibilitatea de a vinde produsele lor, bazate pe captarea energiei solare, în magazinele clubului. Că să îl cităm pe Rummenigge “We look forward to utilising Yingli Solar’s expertise in the renewable energy area to see how we could make Bayern greener.”

Aşa că, de acum celulele fotovoltaice Made In China vor intra în Europa pe o uşă absolut respectabilă. Tehnologie chinezească cu binecuvîntare bavareză 🙂

Oricum, celulele chinezeşti pălesc pe lîngă spectaculosul parteneriat cu Burger King.

În altă ordine de idei, Asociaţia Managerilor din fotbalul profesionist din Anglia (League Managers Association – LMA) a semnat un parteneriat cu Yahoo. Pentru început doar pentru un an, acest acord dă dreptul Yahoo de a produce şi distribui online interviuri cu managerii din cele 4 divizii de fotbal profesionist. Din păcate pentru noi materialele se pare că vor fi doar pe yahoo.co.uk şi astfel mare parte dintre ele “are not available in your country”.