E timpul contractelor

0

– United pregăteşte un nou contract pentru Giggs. Aflat la cota 37 ca ani şi 600 ca meciuri (în campionat) pentru United, “tinerelul” Ryan va primi o ofertă de prelungire a actualului contract pentru încă un an. Şi cine zicea că modelul AC “geriatrie” Milan nu are prozeliţi?

– Nu a fost să fie cu revolta împotriva băncilor aşa ca Eric Cantona se apucă de altceva. Mai precis, va deveni directorul sportiv al legendarului club american de fotbal New York Cosmos. Cu Pele preşedinte şi Cantona director sportiv, newyorkezii speră să reînvie vremurile de demult cînd pentru echipă jucau alde Pele, Bobby Moore, Eusebio şi Franz Beckenbauer.

– Probabil supărat pe Beckham ( 🙂 ) Gullit şi-a dat demisia de la LA Galaxy şi a acceptat să devină antrenorul celor de la… Terek Groznîi. Se vede treaba că nu numai unor jucători români le place Cecenia. Păcat că alde Pancu, Fl. Petre, Mărgăritescu au plecat de acolo.

Pienaar pleacă de la Everton spre Tottenham. Ciudat este că deşi Everton fusese de acord cu sumele de bani oferite atît de Tottenham cît şi de Chelsea, jucătorul a ales pe Spurs în detrimentul campionilor en-titre. Dacă nici Chelsea nu mai e atractivă pentru jucători de pluton…