Chelsea sparge banca

0

“Liverpool Football Club tonight confirmed they have agreed a fee with Chelsea for the sale of Fernando Torres. The player has now been given permission to speak to the London club.”

Chelsea l-a luat pe Torres. În sfîrşit.

După cîteva zile de negocieri, Abramovici a hotărît să platească 50 mil £ facînd astfel din Torres cel mai scump transfer din Premier League (binişor peste cele 30 de mil £ pe care United le-a plătit pentru Berbatov şi mai nou 35 mil cît a dat Liverpool pentru Caroll). Fost cîndva cel mai bun număr 9 al Europei, Torres va încerca să îşi revitalizeze cariera la Londra şi să cîştige mai multe trofee – motivul principal pentru care a venit în 2007 la Liverpool. Chelsea poate să îl folosească şi în UCL şi cred că o părticică a sumei de transfer o reprezintă şi acest aspect.

Liverpool face o afacere bună dacă privim strict din punct de vedere financiar. Adus cu 20 şi vîndut cu 50 după 3 sezoane şi 65 de goluri, transferul lui Torres e un succes financiar. Altfel, dacă e să îl citez pe amicul Ionuţ “Liverpool (cu vînzarea lui Torres) a spart recordul la prostie”.

Cert e că prin achiziţia de acum (şi posibila venire a lui David Luiz de la Benfica), Abramovici dă semne că ar avea încredere în continuare în Ancelotti şi ţinteşte mai degrabă cîştigarea UCL decît a Premier League.