Luzerii inceputului de saptamana

2

Aş începe cu prietenul Jose. Thank God I’m not modest. That’s a virtue that won’t take you anywhere” zise portughezul în preambulul marelui meci. Poate mi se pare doar mie dar în seara de luni, Mourinho a fost plin, plin de modestie. O echipă aşa de sedată, de ratată în fiecare compartiment nu am mai vazut de mult timp. Şi era echipa pe care cu onor o conduce portughezul. Din păcate pentru ei, din fericire pentru cei care au vizionat meciul, au mai avut ghinionul să găsească pe Nou Camp o echipă de fotbal. Cea mai bună echipă de fotbal. Cum se zice: cînd e să ai ghinion…

Jose-Mourinhos-Real-Madrid

Aş încheia cu prietenul Alex. După smotoceala aplicată lui Blackburn (7-1 pentru puţinii care nu ştiu), Manchester United s-a prezentat pe Upton Park să îi ia la refec pe cei de la West Ham. Ghinion! 0-4 şi amicul Ferguson a deschis gura: ” This is a harsh education for youngsters. They will remember tonight.” Şi zii aşa… tot de gheată îşi vor aduce aminte? 🙂

Sir Alex Ferguson

Previous articleEngland 2018
Next articleSpre est
SHARE

2 COMMENTS

  1. o sa comentez pe marginea asocierii luzar / man utd, ca stiu ca razvan asteapta asta si nu vreau sa-l dezamagesc :))

    asadar:

    lasa ca n-au fost numai pusti pe teren: Kuszczak (29), O’Shea (30), Fletcher (27), Giggs (37, impliniti alaltaieri) numai pusti nu sunt, iar Evans (23), Fabio (20) sau Anderson (23) joaca de multa vreme, de multe ori chiar titulari. s-a intors roata, bine ca n-a fost in ucl, nu? deci mare atentii la victoriile la scor!!!
    acuma, il inteleg si pe mosneag (nascut pe 31 decembrie 1941, de unde tragem concluzia ca cel putin un scotian a tras chiulul de la bataliile cu nemtii), cica a ajuns prea batran sa se retraga: http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/9202453.stm. si ca pensia e pentru tinerei. o fi aflat ca niculescu e antrenor la u cluj si i-a facut o recomandare decenta?

    • Interesant rationamentul expus mai sus. Il consider insa un sofism (http://dexonline.ro/definitie/sofism) de cea mai buna calitate. Asa cum foarte clar scrie in articol, luzerii sunt prietenul Jose si amicul Alex. Asocierea luzer / man utd este o abordare interesanta insa cred ca este doar vis/dorinta a ta 🙂
      In lumina acestor noi argumente (aceleasi dar reiterate cu rabdare de mine) cred si sper ca iti vei reconsidera rationamentul.
      Cat despre afirmatia mosului eu zic ca sta in picioare. Tinerii prezenti pe stadion poate au sa invete ca a avea tricoul cu AON pe tine nu inseamna ca ai si castigat meciul. Si la asta face si el referire. Nu la echipa in ansamblu ci la “youngsters”.
      Si inca un detaliu. O fi Fabio frate geaman cu Rafael, insa macar faptul ca joaca tocmai pe partea cealalta a terenului ar fi putut fi un indiciu care contrazice flagrant afirmatia “joaca de ceva vreme”. Facts: de 8 ori retinut in lot. De 5 ori titular. O data intrat pe parcurs. De 2 ori ramas pe banca. Deci da. Joaca de ceva vreme. Dar la Reserves.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.