Tur de orizont pe stadioanele Europei

0

Anglia: Despre Chelsea numai de bine (21-1 golaveraj in primele 5 etape!), Arsenal pierde 2 puncte in extremis la Sunderland in timp ce Tottenham reuseste sa intoarca meciul de la 0-1 la 3-1, in 13 minute, cu mai modesta Wolverhampton. United face un meci mare in fata lui Liverpool si se impune in final datorita triplei lui Berbatov.

Italia: Inter mai baga un meci chinuitor (2-1 in extremis cu Palermo), Roma inca nu gaseste resurse sa castige si ea un meci (1-1 cu Bologna), iar AC Milan se bazeaza in continuare pe Pippo pentru un egal (acasa cu Catania). Unde-i nevricosul de acu’ cateva zile?

Spania: 3 de 2-1, toate “afara”. Barcelona a avut cel mai tare adversar, Atletico, celelalte doua impunandu-se in fata unor nou promovate. Cam tusesc motoarele in Primera Division.

Germania: Schalke continua cu gratie sa piarda meci dupa meci. Uichendul asta au facut-o de oaie acasa cu rivala din Dortmund (1-3). Bayern mentine si ea ritmul de un punct pe meci (0-0 cu koln, acasa), iar Werder cedeaza la revelatia Bundesligii – Mainz (0-2) .

Franta: Lyon pierde lamentabil derby-ul cu Bordeaux (0-2), iar Auxerre se impiedica la Lille, 0-1. Marseille in schimb se da mare in fata mai nou promovatei Arles, impingindu-i un 3-0 sec.