Dilema lui Casillas

4

Sau mai degrabă dileala lui Casillas, dacă ar fi să ne luăm după tabloidele din Argentina, care scriu că înaintea meciului amical Argentina – Spania de săptămîna trecută, de la Buenos Aires, portarul iberic ar fi făcut nişte nebunii cu o divă locală, Luciana Salazar.Del Bosque s-a supărat, l-a băgat în poartă pe Reina, ăsta a luat-o din toate poziţiile, Argentina a bătut cu 4-1 şi scandalul e cît casa. Unde mai pui că acum Casillas are show maxim acasă cu Sara Carbonero, “oficiala” lui, care îl acuză de toate cele. Casillas zice că nu şi nu, nici măcat n-a auzit de Luciana asta, a dat şi un comunicat oficial ca s-o împace pe Sara, dar nu prea iese fum fără foc, după cum spune coşarul.

Aşa că supunem votului, spre lămurirea dilemei: cine e mai bună?

Sara?

sau Luciana?

Oricare ar fi răspunsul, urarea noastră pentru Casillas nu poate fi decît una singură: la cît mai puţine goluri, la cît mai multe goale!

4 COMMENTS

  1. daca se poate, va rog sa ne spuneti si noua ce inseamna pe acest site a fi “buna”? tre’ sa stie stop/preluare/pasa/sut sau spalat/calcat/gatit/alaptat? ca sa stim cum sa raspundem, multumesc 🙂

    • Ati intrebat, va raspundem! Tre sa stie ca atunci cind e pe “stop” nu se recomandă “preluarea”, ci mai degrabă ceva “în reluare”, iar cînd e în “pasă” proastă să dea un “şut” în mingile cui e cazul. Cît priveşte atribuţiile casnice, se preferă “culcat” în loc de “călcat” şi cu alăptatul nu mai comentăm, că azi e zi de post.

    • Avem mai multe variante de răspuns, la alegere:
      1. Avem şi noi mogulii noştri, cărora le place blondele.
      2. Mie frizeriţa îmi spune de fiecare dată că elementul central e părul.
      3. Iepuraşul n-avea bască
      4. Te-ai gîndit că poate monitorul tău distorsionează imaginile?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.