"Frankly, we had no crisis”

0

Manchester United si Thomas Cook au semnat un contract pe 4 ani. Thomas Cook devine furnizorul oficial de pachete (bilet de meci, cazare, tur al stadionului si muzeului) pentru suporterii din afara Marii Britanii care doresc sa vada ceva actiune pe Teatrul Viselor. De asemenea, TC va oferi pachete complete pentru suporterii englezi ce doresc sa o vada pe United in Champions League (in meciurile din deplasare).

Emirates incearca zilele astea sa reinnoiasca intelegerea pe care o au cu Arsenal. Contractul actual, in valoare de 100 de milioane lire, e valabil pana in 2021 si prevede ca Emirates sa dea numele stadionului si sigla de pe tricourile jucatorilor. Foarte multumiti de suma mica pe care o platesc anual pentru o expunere ca aceea pe care o ofera Arsenal, arabii isi doresc sa prelungeasca. Sa vedem daca Arsenal va zice da.

– Se pare ca Bayern Munchen va sparge bariera de 300 de milioane de euro ca cifra de afaceri. Rummenige a declarat ca, la o prima vedere, rezultatele financiare pe anul 2009/2010 indica o cifra de afaceri de 350 milioane de euro. Daca se confirma, atunci Bayern intra in top 4 al celor mai bogate cluburi de fotbal din lume. “Frankly, we had no crisis”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.