"The french hot summer" nu s-a incheiat inca

0

Federatia Franceza de Fotbal a anuntat ca mai multi sponsori ai nationalei cer compensatii pentru “plusul” de imagine adus de prestatia Frantei la WC2010. Atat pe teren cat si in afara lui. Suez, Carrefour si Credit Agricole cer putin peste 1 milion de euro ca daune. De amintit ca Adidas a primit deja 1,4 milioane de euro ca daune. Cum spuneam, Allez les Bleus!!

– In urma unui audit facut de Deloitte, Barcelona a aflat ca se afla intr-un deeeeep shit. Datorie operationala de 77,1 milioane de euro. Datorie totala: 450 milioane de Euro. Asta daca nu punem imprumutul de 150 de milioane facut zilele trecute pentru a plati salariile angajatilor (inclusiv ale jucatorilor). Dupa cum se vede, s-ar parea ca Platini nu o sa prea aiba cu cine sa mai inceapa viitoarele editii ale UCL (mai exact din 2013) – poate doar cu cateva echipe franceze. Barca e in datorii, Real e varza, United e flenduri, Chelsea a renuntat sa mai numere, samd. Daca se mentin cele 3 chestiuni obligatorii atunci e deranj mare. Desi o portita ar fim in sensul in care vorbim de an financiar si nu de situatia financiara in general.

Bayern se incalta de la Continental. Campionii Germaniei au semnat un contract de sponsorizare cu Continental pana in 2015. Suma nu e precizata insa banuiesc ca nu e chiar mica. Cei de la Continental sunt foarte multumiti ca au reusit semnarea acestui contract, care vine in completarea celui cu Federatia – pentru Cupa – si a inca unui in MLS.