"Sunt disperat sa joc la voi! Nu faceti o oferta?"

0

– Cam asa se desfasoara sesiunea asta de transferuri: Fabregas vrea la Barcelona;  Van der Vaart vrea in Anglia (Chelsea, Liverpool); Akinfeev vrea si el la Arsenal; Carvalho vrea la Real; Maicon la fel; Balotelli – hop si el vrea in Anglia.

– Telenovela Cesc Fabregas se apropie de final. Si nu din cauza deselor luari de cuvant ale (aproape) tuturor componentilor Barcelonei. Un motiv mult mai aproape de realitate: Arsene a pus ochii pe doi jucatori de la tineretul Barcelonei:  Jonathan dos Santos şi Thiago Alcantara. Daca la unul dintre ei se adauga ceva in jur de 50 de milioane de euro, atunci afacerea se va face. Daca nu, nu. Telenovela asta seamana pana acum cu cea de anul trecut (si acu’ 2 ani) United-Ronaldo-Real.

– Mancini mai are 20 de zile pana cand va trebui sa prezinte lista de 25 de jucatori pentru sezonul care sta sa inceapa. Din 37. 12 oameni out – asta inseamna sales, mate! Primul care pare plecat deja e Ireland. Preturi mici, mici de tot la City! In schimb, Mancini mai are la dispozitie 100 de milioane de lire pentru transferuri vara asta. 70 ii tine pentru Torres. Ultimul venit – Kolarov de la Lazio pentru 19 mil lire.

Guti a semnat cu Besiktas. Dupa 15 ani la Real, batranul mijlocas pleaca spre zari mai banoase si mai lucrative. Urmatorul e Raul – spre Schalke, sustine Magath.

– Chelsea se pare ca a ajuns la o intelegere cu Benfica pentru Ramirez la un cash de 20 mil euro. Benfica il transferase anul trecut pentru 8 milioane de dolari americani :))

– Un barman din Milano zice ca la sfarsitul saptaminii e programata o mare petrecere de adio. Gazda: Balotelli.