Rotatia cadrelor

0

– E tot mai aproape ziua cand Maicon va semna cu Real. Pana la urma se face afacerea la o suma de 28 de mil euro plus ceva bonusuri. Miscarea asta, zic unii, va da drumul unei moristi a transferurilor. Inter are de gand sa puna cashul de pe Maicon + cashul de pe Balotelli (se face si asta in curand) + ce au mai strans anul trecut din Liga si sa ii dea lui Benitez o suma in jur de 160 de milioane de euro pentru transferuri. Din care spicuim: Mascherano (foarte probabil), Kuyt, Forlan, Adebayor, Vargas. Asta la o prima strigare. Imi pare mie sau Mancini o sa aiba zile grele cu Benitez stand pe un munte de bani?

Mascherano a stabilit clar ca vrea sa plece de la Liverpool si Hodgson s-a impacat cu ideea. Vrea cash bun pe el si se roaga sa nu plece si Torres.

Ben Arfa zice ca l-au sunat cei de la Newcastle :). OM i-ar da drumul la vreo 8 milioane de lire. Eheee, ce vremuri cand pachetul Ben Arfa/Benzema era ofertat de United la 60 mil euro. O tempora! O mores!

– Real Madrid isi vinde pustii. Marcos Alonso (fundas stanga) la Bolton si Szalai la Mainz. Curatenie la toate departamentele!

– Si daca la unii e inflatie de jucatori la altii e penurie. Mare. Aflati intr-un turneu in US cei de la Portsmouth au ramas doar in 14 jucatori legitimati, dintre care nici macar unul nu e portar! Restul gastii care petrece ore intregi prin aeroporturi si dorm prin moteluri ieftine sunt tineret si tot felul de jucatori de mana a saptea, in cautarea unui angajament.

– Fiorentina pare sa renunte la jucatorul lui Liverpool, Insua. Salariul de EPL nu prea are cautare in Serie A.