James nu renunta. Nici noi.

2

Rafa Marquez s-a despartit de Barcelona. Desi sub contract cu spaniolii pana in 2012, Rafa a fost anuntat de Guardiola ca nu mai are loc in primul 11. Asa ca mexicanul a plecat dupa Henry la New York Red Bulls.

Foto: Antonio Petronzio (Cosmo’s Naked Centrefolds special, 2008)

– Stupoare in Scotia! In urma unei decizii intempestive, binecunoscutul portar David JAAAAMMMEEEES a semnat cu Bristol City (Championship). Pe langa “am venit aici pentru ca e un club mare, cu traditie si vreau sa ajut la promovare” (sanchi!), batranul James a reiterat ideea ca nu se va retrage de la Nationala si considera ca sansele lui de a fi in poarta Angliei la Euro 2012, sunt extrem de mari. Si unii se mai plangeau de Matthaus…

– In timp ce PSG se gandesta la Zebina (32 ani, Juventus) pentru a-si intari defensiva, noul antrenor al lui Liverpool face o oferta de 12 mil euro pentru Defour (22 ani, Standard) pe care il vede ca inlocuitorul perfect pentru Mascherano. Asta din urma e cu un picior la Inter, pentru 24 milioane de euro. Altfel, Khedira a ajuns la Madrid pentru 14 milioane.

– Sales la Manchester City! Mancini trebuie sa renunte la aproximativ 30 de jucatori – de la seniori pana la junori. Si asta acum. Insa in conditiile in care or sa mai vina si Milner, Balotelli, etc… se impute treaba. Problema este ca mai nimeni nu vrea sa plece atata timp cat au niste contracte beton cu sume destul de consistente. Si se pare ca nici cu 5 compensatorii nu prea merge treaba. Se anunta reduceri mari de preturi in august!

Benfica a zis ca s-ar sacrifica si l-ar lua pe Robinho un an imprumut. Doar daca City ii plateste in continuare salariul 🙂

– In sfarsit cineva a vorbit cu Arsene – si asta a fost Cesc. Si Arsene a zis c’est ne pas possible.

Previous articleE anul Ö ?
Next articleCare ai furat scuterul?
SHARE

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.