"I am from Barcelona… I am Catalan… However, I am Arsenal's captain"

0

Sami Khedira e la un pas de Real Madrid. Cei de la Stuttgart au confirmat existenta unei oferte din partea spaniolilor singurul impediment din punctul lor de vedere fiind diferenta de bani intre cerere (15 milioane euro) si oferta (aprox 10 milioane euro). Cum tinerelul vrea cu tot dinadinsul la Madrid si punand la socoteala ca are contract scadent in 2011, cred ca Stuttgart va mai lasa ceva ca sa nu il piarda gratis in 6 luni.

Mourinho a zis ca il vrea pe Carvalho. Asta micu’ a zis ca vrea la Mourinho. Ancelotti a zis ca vrea sa vada banu’. Se invarte roata!

Bayern ii ofera pe Mario Gomez  si Anatoliy Tymoshchuk in schimbul lui Dzeko de la Wolfsburg. Cotat de club la 40 de milioane de euro, Dzeko e usor nemultumit de salariu si, desi Wolfsburg nu ar vrea sa intareasca o rivala, cred ca schimbul se va face daca pe langa cei doi, munchenezii mai pun si un capac de vreo 5-10 milioane de euro, sau bonusuri in functie de performante.

– “I am from Barcelona… I am Catalan… However, I am Arsenal’s captain”. Cat de tantalau parea Ronaldo, dar parca nu am auzit asa ceva acu’ 2 ani, la prima incercare de transfer la Real. Oricum, baietii astia nu realizeaza ca daca Arsene nu vrea – atunci nu se face tranzactia. Si, din cate vad, nimeni nu a vorbit cu francezul. Toti o ard aiurea cu “fabregas iubeste barcelona, e casa lui , e catalan, etc” si suma de pe oferta a ramas la 35 mil euro. Subtire, mon cher!