Incredibil: antrenorii echipei nationale de rugby au fost batuti in Botosani!

0

Antrenorii echipei nationale de rugby, romanul Romeo Gontineac si neozeelandezul Steve McDowell, au primit o bataie crunta in orasul Botosani, la doar cateva ore dupa victoria Romaniei in fata Ucrainei.

Duminica, Romania a facut un pas important spre calificarea la Cupa Mondiala, “stejarii” zdrobind pur si simplu Ucraina cu scorul de 61-7. La finalul partidei disputate pe stadionul Municipal din Botosani, spectatorii au ramas minute bune in tribune aplaudandu-i pe baietii pregatiti de Gontineac si McDowell.

Cu atat mai curios este incidentul de duminica noaptea, cand cei doi antrenori ai nationalei au fost abordati si batuti de un grup de persoane ramase inca neidentificat.

“Din nefericire, ce a fost frumos s-a sfarsit urat la Botosani. A fost o intamplare regretabila. Antrenorii se indreptau spre hotel in momentul in care au fost agresati si batuti. Cand ajungem in Capitala vom consulta avocatul FRR si vom vedea daca depunem o plangere penala impotriva agresorilor. Steve McDowell isi va scoate un certificat medico-legal. Sper ca si pe plan local sa se intample ceva si agresorii sa fie trasi la raspundere”, a declarat Lucian Lorin, purtatorul de cuvant al FRR, pentru Monitorul de Botosani.

Daca Romeo Gontineac “a scapat” doar cu cateva vanatai, Steve McDowell, fost international neo-zeelandez, a avut nevoie de ingrijiri medicale la Spitalul Judetean Botosani. Tehnicianul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut cu echimoze orbitale bilateral si contuzii de piramida nazala si va depune o plangere impotriva agresorilor.“Din nefericire, ce a fost frumos s-a sfarsit urat la Botosani. A fost o intamplare regretabila. Antrenorii se indreptau spre hotel in momentul in care au fost agresati si batuti. Cand ajungem in Capitala vom consulta avocatul FRR si vom vedea daca depunem o plangere penala impotriva agresorilor. Steve McDowell isi va scoate un certificat medico-legal. Sper ca si pe plan local sa se intample ceva si agresorii sa fie trasi la raspundere”, a declarat Lucian Lorin, purtatorul de cuvant al FRR, pentru Monitorul de Botosani.

Daca Romeo Gontineac “a scapat” doar cu cateva vanatai, Steve McDowell, fost international neo-zeelandez, a avut nevoie de ingrijiri medicale la Spitalul Judetean Botosani. Tehnicianul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut cu echimoze orbitale bilateral si contuzii de piramida nazala si va depune o plangere impotriva agresorilor.