Fast forward: Isus, tricourile reciclate şi cubanezii cinefili

0

***Arbitrii brazilieni care vor oficia la meciul Anglia-SUA, sâmbătă, au explicat la televiziunea din ţara lor că şi-au făcut bine lecţiile: au revăzut insultele în engleză. Probabil, s-au uitat şi la ceva filme, să nu piardă nici pronunţia. Oricum, Wayne Rooney a fost informat.

***Atacantul chilian Fabian Orellana loveşte un balon, care zboară prea sus, pentru a ateriza în mâinile lui… Iisus Cristos. Este vorba de o animaţie ce poate fi văzută pe site-ul bisericii catolice chiliene, care mulţumeşte “Domnului pentru fotbal” şi îşi manifestă susţinerea pentru echipa chiliană, comparată cu o “masă rotundă”.

*** Nouă reprezentative ce participă la Cupa Mondială, printre care şi Brazilia, Olanda şi Portugalia, vor purta tricouri confecţionate din materiale ce provin din sticle de plastic reciclate. Fiecare tricou este făcut din opt sticle topite şi tratate cu poliester. Tricourile, realizate în Taiwan, sunt cu 13 la sută mai uşoare şi absorb mai bine transpiraţia decât cele confecţionate din materiale tradiţionale.

***Cubanezii, a căror selecţionată nu s-a calificat pentru Mondiale (dar a fost la un turneu final, anume la cel din 1938, când a eliminat România!), vor putea pentru prima oară urmări în direct meciurile la televiziunea de stat şi la cinema. În săli, costul unui bilet este de 22 pesos (4 eurocenţi), la cel mai perfecţionat cinematograf, Yara. Singura problemă că în cinema difuzarea începe abia din faza optimilor de finală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.