Ce vrăji au mai făcut nord-coreenii la Mondiale

  0

  Patru fotbalişti din naţionala Coreei de Nord n-au fost nici măcar rezerve în jocul cu Brazilia şi nimeni n-a oferit vreo explicaţie oficială pentru absenţa acestora. Dacă ar fi fost “accidentaţi”, cei patru ar fi putut să stea măcar pe bancă, dar nimeni nu i-a văzut la stadion.

  Cotidianul italian “La Stampa” a observat că asiaticii, în mod misterios, nu i-au avut pe bancă pe patru dintre “lupii tineri”. Cei patru absenţi, care nu fost anunţaţi drept indisponibili pe probleme medicale, sunt atacantul An Chol Hyok, care are şapte goluri la naţională, portarul Kim Myong Won şi mijlocaşii Kim Kyong-il şi Pak Sung Hyok.

  Suspiciunile ziariştilor italieni în privinţa absenţei celor patru au apărut după ce selecţionerul nord-coreean, Kim Jong Hun, a devenit brusc iritat când a fost chestionat după joc în legătură cu aceste forfaituri: “Singurele întrebări la care răspund sunt cele legate de meci”. Există zvonuri conform cărora jucătorii absenţi nu vor mai apărea pentru simplul motiv că au fugit din cantonamentul echipei lor, alegând libertatea.

  Nord-coreenii sunt de departe cea mai ciudată delegaţie de la turneul final. Ei au preferat să închirieze un autobuz vechi pentru transportul la antrenamente sau la meciuri în locul autocarului personalizat cu numele şi însemnele echipei.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.